1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza obligatiile si drepturile reciproce intre website-ul fashionfun.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor fashionfun.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet fashionfun.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor fashionfun.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare de indata dupa expunerea acesotra in platforma.

fashionfun.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea informatiilor oferite de terte parti, inclusiv descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, este recomandat sa verificati datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din fashionfun.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar fashionfun.ro nu este responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Termenii acestia guverneaza accesul si folosirea serviciilor fashionfun.ro si servesc drept acord legal intre dumneavostra si fashionfun.ro. Prin accesarea fashionfun.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot exista restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor fashionfun.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de instrumente software-ul sau proceduri care au sau ar putea avea un impact nefavorabil asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor personale si transferul de informatii

fashionfun.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala aferente serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage aprobarea in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana care site-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra functionarii site-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa adauge informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu este responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: admin{@}fashionfun.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.